Vlimmen Veterinary Services

Over ons

 

Wij staan klaar voor u en uw dier

Even voorstellen

Ons team

Samen met u streven we naar een optimaal welzijn van uw dier, zowel fysiek als mentaal.

Pieter de Geus

Afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in 1997 als allround dierenarts. Honden, katten, vogels, kippen, knaagdieren, maar ook (groot) vee behoren tot zijn kunde en interesse. In 2009 heeft hij zich gespecialiseerd in echografie, begin 2015 volgde hij clinics toegespitst op zeeschildpadden en momenteel specialiseert hij zich in orthopedie.

Iris Kruidhof

Ik ben 26 jaar en werk sinds Maart 2023 hier. Ik heb in Nederland gewerkt bij een 1ste en 2de lijnkliniek in de O.K met orthopedische operaties. Nadat ik hier een tijd heb gewoond en vakantie heb gehouden, wil ik hier blijven en zo ben ik hier terechtgekomen. Ik werk voornamelijk in de O.K. maar ook allround. Het leukste vind ik huisvisites zodat je wat meer van het eiland ziet en de omgeving van de patiënten. In Nederland heb ik 2 honden, een Pomeranian-Chihuahua Shiva en een Alaskan Malamute Snow.

Shaniviene Grinuva (Shani)

Ik ben 34 jaar en werk nu al 4 jaar hier. Heb een paar jaar in Nederland gewoond en ben nu weer op Curacao. Ik werk all around op de kliniek, ik vind Field en Emergency’s het leukste omdat het altijd anders is, nooit hetzelfde. Spontaan! Ik spreek 4 talen namelijk Nederlands, Engels, Spaans en Papiamentu. Ik heb veel liefde voor dieren, thuis heb ik 4 honden. Een chihuahua Cloey, Een poedel Diva, 2 Maltipoe Atty en Bosky.

Jenny

Ik ben 34 jaar oud ik werk hier al anderhalf jaar. Heb al 2 jaar ervaring bij mijn vorige baan. Het leukste vind ik de dieren klaar maken voor de operatie. Ik spreek 4 talen Nederlands, Papiamentu, Spaans, Engels. 

 

Onze praktijk

Mariniersweg 11-A