Tibia Tuberosity Advancement (TTA)

Tibia Tuberosity Advancement (TTA)

Een voorste kruisband-ruptuur komt vaak voor bij grote hondenrassen. Dit geeft instabiliteit van de knie en leidt onbehandeld al gauw tot artrose, met blijvende invaliditeit tot gevolg. De belangrijkste chirurgische technieken die momenteel worden gebruikt zijn de TTA en de TPLO methode. Bij beide wordt stabiliteit bereikt d.m.v een implantaat. Het grootste voordeel, vergeleken met andere methoden, is dat de stabiliteit vrijwel direct bereikt wordt, de revalidatietijd relatief kort is en het construct sterker is.

Vanaf nu direct beschikbaar, geen lange wachttijd! 

 

Praktische informatie

Routebeschrijving:

Komende vanaf de Schottegatweg Noord:
U slaat de Gosieweg in. Deze rijdt u door tot u aan uw rechterhand de Burger King ziet. Hier slaat u links af de Mortiersweg in. Aan het eind (T-splitsing) gaat u links en tweede rechts. Dit is de Mariniersweg. Halverwege aan uw linkerhand is 11a.

Komende vanaf SDK:
Rijdende op de Gosieweg gaat u als u links de Burger King ziet, rechtsaf. Dit is de Mortiersweg. Aan het eind (T-splitsing) gaat u links en tweede rechts. Dit is de Mariniersweg. Halverwege aan uw linkerhand is 11a.

Spreekuur (enkel op afspraak)

U kunt bij ons terecht op de spreekuren:
maandag t/m vrijdag 08.00 – 13.00 uur
maandag t/m vrijdag 14.00 – 19.00 uur
zaterdag van 09.00 – 11.00 uur

Afhalen van medicijnen en andere producten:
maandag t/m vrijdag 08.00 – 13.00 uur
maandag t/m vrijdag 14.00 – 17.00 uur

Operaties vinden doorgaans in de ochtend plaats, consulten in de middag. Visites (huisbezoeken) worden in overleg ingepland.

Stuur een WhatsApp

+5999 522 2091

Onze praktijk

Mariniersweg 11-A

Bel ons

+5999 738 4428

Volg ons